„Поддерживать и одобрять то, что сегодня у конкретного ребенка получилось лучше, чем вчера.“
Мария Монтессори

1-й навчальний курс AMI (Association Montessori Internationale) з підготовки Монтессорі-вчителів 3-6 (Casa dei Bambini)

Запрошуємо Вас взяти участь в повному офіційному курсі AMI, який вперше проводитиметься в Одесі, Україні Академією Марії Монтессорі - першим Навчальним центром АМI в Україні.

Даний курс готує фахівців для роботи з дітьми від народження до 3-х років та їх батьками і є повністю аналогічним всім подібним курсам AMI, що відбуваються у світі. По закінченню курсу та після захисту Дипломів AMI 0-3 присвоюється кваліфікація "Асистент раннього дитинства".

ДАТИ КУРСУ:

Курс перенесений. Нові дати курсу уточнюються і будуть оголошені найближчим часом.



Реєстрація





Директорка курсу – Лакшмі Шекхар



Лакшмі Шекхартренер AMI 3-6, який навчає роботі з дітьми вікової категорії від 3-х до 6 років, має ступінь магістра в галузі англійської літератури і AMI дипломи рівнів з можливістю працювати із дітьми від 3-х до 12 років, 18-річний досвід практичної роботи та багаторічний тренерський досвід у підготовці дорослих для реалізації основних принципів Монтессорі у класі та створення оптимально підготовленого середовища



Курс буде проходити англійською мовою з послідовним перекладом на російську.

Дати та формат модулів можуть змінитися у зв'язку з розкладом тренера або форс-мажорними обставинами.


Курс складається з 18 тижнів навчання (11 тижнів очно і 7 тижнів онлайн). У перервах між модулями студенти виконують обов'язкові теоретичні та практичні завдання для успішного закінчення курсу.

Також програмою курсу передбачено проходження практики.

· На практику ведення спостережень відводиться 90 годин. (Місце для проходження практики узгоджується і може бути надано організатором AMI курсу. Термін проходження практики спостереження - до початку другого модуля).
· Практика роботи з матеріалом - 120 вчительських годин (Виконується під керівництвом АМІ гіда з досвідом роботи в класі не менше 2-х років після отримання диплома АМІ 3-6. Період проходження практики роботи з матеріалом - після другого модуля навчання до початку третього).

Час проведення ОНЛАЙН сесій: 17:00 - 21:00 GMT+ 3 (за Києвом) (1,5 години; перерва у 30 хвилин; 1,5 години; розділ «питання та відповіді»), платформа ZOOM.

Обов'язкова присутність на всіх заняттях з включеною камерою - мінімум 90% для допуску до іспитів.

Розклад занять на очних семінарах: 5-денний навчальний тиждень, повний день. 8:30 - 16:30 GMT+3 (за Києвом) з годинною перервою на обід.

До початку навчання студенти мають підписати договір. У разі виникнення особистих причин, за якими студент не може продовжувати навчання на даному курсі, він має право продовжити навчання пізніше на наступному курсі Академії Марії Монтессорі або на будь-якому іншому курсі АМI 3-6 в світі відповідно до правил AMI з надання відстрочок.

Диплом AMI по закінченню курсу є абсолютним свідченням високої якості Монтессорі-освіти, визнаним в усьому світі. Диплом заповнюється англійською мовою, має унікальний номер і заноситься до реєстру AMI і реєстру Академії Марії Монтессорі, інформація про диплом з реєстру надається за запитом.

Вимоги до студентів: вища, незакінчена вища або середня спеціальна освіта будь-якого профілю; надання всіх необхідних документів, включаючи медичні довідки для роботи з дітьми раннього віку.

В якості подарунків і бонусів студентам надається

• оформлення обов'язкового єдиного пакета членства в AMI і Громадській організації «Підтримки та розвитку методу Марії Монтессорі в Україні», філія АМІ в Україні на весь період навчання
• участь в майстер-класі з адміністрування та організації роботи школи від провідних фахівців
• • ознайомчий семінар про особливості роботи з дітьми вікової категорії від народження до 3 років

Фінансові умови участі в курсі та графік оплат скачать файл

Для бронювання місця на дипломному курсі та розгляду Вашої кандидатури для зарахування необхідно пройти реєстрацію та оплатити безповоротний реєстраційний внесок в розмірі 99 євро*. Цей внесок є гарантією місця на курсі, він не повертається і не підлягає передачі іншій особі.

У вартість курсу входить:

Розгляд документів потенційного студента в AMI для прийняття на курс (в тому числі - переклад на англійську мову), адміністрування навчального процесу, повний курс лекцій і практичних занять під керівництвом тренера і асистентів тренера, послуги перекладача, використання інтернет- платформи для онлайн занять і контенту курсу, консультації для виготовлення обов'язкових матеріалів для курсу, деякий роздатковий матеріал (в тому числі - обов'язковий для виготовлення матеріалів і оформлення альбомів), рекомендації для проходження навчальної практики по роботі з дітьми в діючих Монтессорі-класах 0-3 по АМІ стандарту, перевірка і одноразовий (передекзаменаційний) повторний огляд альбомів, перевірка та рецензування заочних завдань, консультації та здача підсумкових іспитів, (включаючи приїзд екзаменаторів AMI для прийняття іспитів), а також надання перекладача з російської на англійську мову для складання іспитів міжнародної комісії AMI в кінці курсу, членські внески в AMI і ГО «Підтримки та розвитку методу Марії Монтессорі в Україні» під час навчання, участь у випускному святкуванні.

У вартість курсу НЕ входить:

проїзд, проживання та харчування студентів, придбання літератури та канцелярського приладдя, придбання матеріалів для виконання обов'язкових завдань курсу, особисті технічні засоби зв'язку для онлайн формату занять, пошук місць для виконання завдань зі спостереження за дітьми в перервах між модулями курсу, в разі, коли немає можливості спостерігати в надані організаторами терміни на рекомендованих майданчиках, додаткова перевірка альбомів і перездача іспитів (при незадовільному виконанні робіт), додаткові заняття для відновлення пропущених лекцій. Надання медичної, психологічної допомоги, консультацій, які виходять за рамки регламенту курсу.

Наведення порядку, прибирання і чергування в навчальному середовищі (здійснюється студентами в якості досвіду по турботі про середовище).

Компенсації:

• у разі Вашого відрахування або вибуття з особистих причин, тоді повернення здійснюється ТІЛЬКИ за непройдені частини курсу на пропорційній основі з розрахунку стандартної ціни курсу, яка становить 8500 €*.
• у разі невідвідування курсу внесена оплата не повертається і не компенсується.

Внесенням грошових коштів Ви приймаєте вищевикладені умови отримання послуг і зобов'язуєтеся не записувати та / або не поширювати матеріали курсу (не публікувати, не розміщувати на Інтернет-сайтах, не копіювати, не передавати або не перепродавати третім особам). Жодна частина матерiалiв не може бути відтворена в якій би то не було формі і якими б то не було засобами (в тому числі в мережі Інтернет, в корпоративних мережах, для публічного або колективного використання), тим самим Ви розумієте, що за порушення авторських прав законодавством передбачена відповідальність, в тому числі виплата компенсації правовласнику.

Форма зв'язку між організатором і учасником - електронна пошта.

Інформаційна підтримка здійснюється
в робочі дні: пн-пт з 10:00 до 14:00

* Ціна в євро вказана в рекламних цілях, яка на момент оплати перераховується за комерційним курсом продажу євро плюс комісія банку 2%.

Здійснюючи будь-яку оплату, Ви підтверджує, що погоджується з умовами, зазначеними на сайті



Реєстрація